Word rijinstructeur

Vragen? Bel +31 (0)85-1300759

Dus u wilt graag motorrijinstructeur worden? Een logische stap wanneer u van vrijheid, vlotte acceleratie en de wind in je gezicht houdt. U heeft uw motorrijbewijs zelf al gehaald om met volle teugen van het motorrijden te genieten. Er is geen andere wijze van vervoer te bedenken waar uw zintuigen zo worden geprikkeld als bij het motorrijden. Het motorrijden creëert saamhorigheid en maakt hele groepen mensen tot ware liefhebbers van het motorrijden. En wat is er uiteindelijk leuker dan uw kandidaten opleiden tot verantwoorde, veilige motorrijders, zodat ze daarna ook intens kunnen meegenieten. Een afwisselend en vrij beroep vol kansen en mogelijkheden.

 

Motorrijinstructeurs zijn getrainde verkeerspecialisten! Zij beschikken over een uitmuntende voertuigbeheersing en verkeersinzicht. Motorrijinstructeurs zijn in staat om hun kennis en ervaring op een didactisch verantwoorde, maar vooral enthousiaste manier over te brengen op hun kandidaten. Juist deze facetten maken het verschil tussen een hobbyist en de echte professional voor deze bewuste categorie.  Het is een liefhebbersvak waar echte vakspecialisten nog voor komen.

 

Dus bent u op zoek naar een afwisselend en vrij beroep met leuke en altijd gemotiveerde kandidaten? Zoekt u een opleider die u traint naar een niveau dat hoger ligt dan nodig is voor het staatsexamen zoals u straks uw kandidaten traint naar een niveau dat hoger ligt dan het CBR examen? Zoek dan niet verder en schrijf u vandaag nog in voor de opleiding bij Motorskills. De specialist in de opleiding tot motorrijinstructeur!

 

 Leergang opleiding motorrijinstructeur

 Tarieven opleiding motorrijinstructeur

 Maak uw keuze

 

 

Dus u wilt graag aanhangwagen rijlessen geven? Een logische stap wanneer u van vrijheid, afwisseling in werk en enthousiaste leerlingen houdt . Respect voor uw concullega’s die hele dagen in de auto les kunnen geven, maar u wilt meer. Voor een relatief kleine investering in voertuigen kunt u al gauw een leuke bijverdienste maken. Korte dagopleidingen, weinig afschrijving en laag brandstofverbruik zorgen daarvoor.  Een diversiteit aan leerlingen zullen zich inschrijven. Van dames die met de paardentrailer willen gaan rijden of bouwvakkers die het rijbewijs beroepsmatig nodig hebben tot de recreanten die zelfverzekerd op vakantie willen met de caravan. Dit zijn zomaar enkele voorbeelden waarom u een juiste keuze maakt. Een afwisselend en vrij beroep vol kansen en mogelijkheden.

Dus bent u op zoek naar een afwisselend en vrij beroep met leuke en altijd gemotiveerde kandidaten? Zoekt u een opleider die u traint naar een niveau dat hoger ligt dan nodig is voor het staatsexamen zoals u straks uw kandidaten traint naar een niveau dat hoger ligt dan het CBR examen? Zoek dan niet verder en schrijf u vandaag nog in voor de opleiding bij Motorskills. De specialist in de opleiding tot rijinstructeur categorie BE!

 

 Leergang opleiding rijinstructeur BE

 Tarieven opleiding rijinstructeur BE

Contact aanvraag

    Naam

    Email

    Telefoon

    Bericht