Voor instructeurs

Onze opleidingen en diensten bieden een breed scala aan opties voor rijinstructeurs, van praktijkbegeleiding tot opleidingen voor rijbewijzen van de categorieën A en BE. Onze praktijkbegeleiding is specifiek bedoeld om rijinstructeurs voor te bereiden op hun examen, zodat ze succesvol zijn en hun lesbevoegdheid behouden. Onze opleidingen zijn flexibel en aangepast aan de specifieke behoeften van de instructeur, of het nu gaat om verdere ontwikkeling of om bijscholing.

Neem contact op

Rijinstructeur worden?

Onze rijinstructeur opleiding is speciaal ontwikkeld voor degenen die een carrière in de rij-instructie willen beginnen. De opleiding bestaat uit een combinatie van theorie- en praktijklessen waardoor u goed voorbereid bent op het geven van rijlessen. Onze ervaren instructeurs begeleiden u tijdens de opleiding en zorgen voor een efficiënte en effectieve opleiding. Na afronding van de opleiding bent u klaar om rijlessen te geven en te slagen voor het examen.

Meer informatie

Praktijkbegeleiding

Ben jij een rijinstructeur en wil je voorbereid zijn op de verplichte praktijkbegeleiding? Bij Motorskills bieden wij een specifieke training aan om jou optimaal voor te bereiden op het examen. Voorkom teleurstellingen en meld je nu aan voor onze praktijkbegeleiding.

Meer informatie

Freelance

Onze freelance diensten bieden veel flexibiliteit en voordelen voor uw organisatie. U kunt onze instructeurs inhuren voor de periode waarop u ze nodig heeft, zonder vast te zitten aan minimale of maximale periodes. Daarnaast zijn er geen aanvullende kosten, behalve de vergoeding voor onze werkzaamheden en eventuele kilometervergoeding. Onze instructeurs kunnen u helpen bij piekmomenten, meerdere examens inplannen en zelfs last-minute inhuren wanneer hun agenda dit toelaat.

Meer informatie