Autorijbewijs

Laat ons jouw rijdroom waarmaken!

Meld je aan

Prijzen en pakketten

Bij onze autorijschool bieden wij losse autorijlessen aan voor 55 euro per les. Zo kun je op je eigen tempo en wensen werken aan jouw rijvaardigheid en -zelfvertrouwen. Onze professionele instructeurs zijn ervaren en gediplomeerd en helpen je graag verder met het behalen van jouw rijbewijs.

Pro

€ 1879,-
30 rijlessen
Tussentijdse toets CBR
Praktijkexamen CBR
1x GRATIS praktijkexamen*
Online theorielink
Proefles aanvragen

Basic

€ 1199,-
GRATIS proefles
20 lessen
Praktijkexamen CBR
Online theorielink
Proefles aanvragen

Premium

€ 2319,-
40 rijlessen
Tussentijdse toets CBR
Praktijkexamen CBR
1x GRATIS herexamen*
Theorie ondersteuning
Korting op klassikale theorie cursus
Theorie examen CBR
Proefles aanvragen

Daarnaast bieden wij ook proeflessen aan voor 50 euro. Zo kun je kennis maken met onze rijschool en onze instructeurs en kijken of onze manier van lesgeven bij jou past. Je kunt een proefles boeken voor je jezelf inschrijft voor een opleiding of na afronding ervan. Zo kun je zien of je klaar bent voor het praktijkexamen.

We hopen dat we jou kunnen helpen met het behalen van jouw rijbewijs en staan graag voor je klaar om je verder te helpen. Bekijk onze pakketten en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een proefles.

Haal nu je rijbewijs!

Bel +31(0) 85-8771389 om je eerste rijles in te plannen

Theorieles

Motorskills verzorgt ook digitale theorielessen voor de auto om je voor te bereiden op je theorie examen.

Mocht je voor, tijdens of na het bestuderen van je theorie toch vragen hebben dan kun je ze natuurlijk altijd stellen voorafgaande aan de praktijkles of per email. De ervaring leert dat kandidaten die de theorie goed doornemen en de online examenvragen maken, bijna altijd slagen voor het CBR examen.

Digitale theoriecursus

€ 155,-
Digitale theoriecursus
Theorielink
Theorie-examen CBR

Theoriecursus
pakket

€ 175,-
Online theorielink
Klassikale theorie cursus
Theorie-examen CBR

Alles-in-één rijopleiding

Een alles-in-één rijopleiding waarmee je alles krijgt wat je nodig hebt om te slagen voor je rijexamen.

Basiskennis van voertuigen

Bij ons leer je niet alleen hoe je moet rijden, maar leer je ook de basiskennis van voertuigen. Je leert onder andere hoe een motor werkt, hoe je een band vervangt en hoe je veiligheidssystemen zoals ABS en airbags gebruikt. Zo kun je niet alleen slagvaardiger rijden, maar ook problemen met je voertuig snel oplossen.

Wegcode

We besteden veel aandacht aan kennis van de weg. Je leert bijvoorbeeld hoe je moet reageren op verkeersborden, hoe je rotonde moet nemen en hoe je moet rijden in verschillende weersomstandigheden. Door kennis op te doen, rijd je niet alleen veiliger, maar vergroot je ook je kans op slagen voor het rijexamen.

Manoeuvres rijden

Daarnaast leggen wij de nadruk op het leren van diverse manouvres, zoals achteruitrijden, parkeren, en het nemen van bochten. Je leert hoe je dit op een veilige en efficiënte manier kunt doen. Door deze vaardigheden onder de knie te krijgen, vergroot je je zelfvertrouwen achter het stuur en verlaag je de kans op fouten tijdens het rijexamen.

Verkeersveiligheid

Ook hechten wij veel waarde aan verkeersveiligheid en de beste manieren om veilig te rijden. Je leert bijvoorbeeld hoe je een veilige afstand moet bewaren, hoe je moet reageren in gevaarlijke situaties en hoe je kunt voorkomen dat je afgeleid raakt tijdens het rijden. Door deze kennis op te doen, rijd je niet alleen veiliger, maar verlaag je ook de kans op ongelukken.

Theorie examen

We bieden grondige voorbereiding op het theorie-examen. Je leert de verkeersregels en verkeersinzicht die van toepassing zijn op de weg. Je krijgt ook tips en trucs om de examenvragen snel en efficiënt te beantwoorden. Door deze voorbereiding vergroot je je kans op slagen voor het theorie-examen.

Certificering rijexamen

Onze rijexamens zijn gecertificeerd door het RDW. Dit betekent dat onze examens voldoen aan de hoogste eisen en regelmatig worden gecontroleerd. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je een eerlijk en betrouwbaar examen aflegt, waarbij de kans op slagen zo groot mogelijk is.

Kortingsacties

(Onderstaande acties zijn niet te combineren)

Actie 1: leerling-brengt-leerling actie

Je bent aan het lessen bij Motorskills en je weet een kennis, vriend, vriendin of familielid óók te enthousiasmeren voor een motorrijopleiding bij Motorskills. Hij/zij schrijft zich in en rond de opleiding af. Fantastisch natuurlijk en deze inzet moet wat ons betreft beloond worden.

Voor ELKE  andere kandidaat die zich via jou aanmeldt en een volledige opleiding bij Motorskills afrondt krijg jij een GRATIS motorrijles. 5 kandidaten is dus gelijk aan 5 GRATIS rijlessen voor jou!

Actie 2: KMA cadetten korting

Speciaal voor cadetten aan de Koninklijke Militaire Academie (KMA) heeft Motorskills  een unieke kortingsactie. Alle KMA cadetten krijgen twee GRATIS rijlessen bovenop de lessen van het startpakket (AVB). Dit kan al snel oplopen naar een korting van 100 euro of meer!

Maatwerk

Bent je op zoek naar rijlessen op maat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende opties aan om aan je rijbewijs te komen, afhankelijk van je wensen en behoeften.

Laat ons weten wat je wensen en behoeften zijn en wij helpen je graag verder met het kiezen van de juiste opleidingsmethode. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Basis

Bij de basisopleiding les je normaal één keer in de week. De praktijk leert dat je de maximale leermomenten uit een les haalt wanneer je blokken van minimaal 90-120 minuten per keer lest. Immers je moet toch eerst weer even de ‘feeling’ terug krijgen, voordat je echt lekker achter het stuur zit.Tijdens de eerste lessen ligt de nadruk op voertuigbeheersing. Het is essentieel dat deze basis goed gelegd wordt, voordat je diverse verkeerssitauties voor je kiezen krijgt. Het kan immers niet zo zijn dat je het gevoel hebt te moeten overleven in het verkeer. Elke situatie moet je met rust aankunnen.

Wanneer je instructeur en jij ervan overtuigd zijn dat je alle bijzondere verrichtingen goed beheerst en al behoorlijk zelfstandig op de weg rijdt wordt je TTT aangevraagd bij het CBR. Je kunt tijdens een TTT vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen. Deze hoef je dan niet meer te laten zien tijdens het ‘echte’ praktijkexamen. De TTT is tevens bij uitstek geschikt om met een echte examinator te evalueren of je op de goede weg bent met je rijvaardigheden en verkeersinzicht. Je krijgt aandachtspunten mee waar je eventueel nog aan moet sleutelen met je instructeur.

Je TTT en praktijkexamen kunnen zo binnen een redelijke termijn behaald worden, MAAR VERGEET ONDERTUSSEN JE THEORIECERTIFICAAT NIET TE HALEN!   Hoe de lessen worden ingedeeld is mede afhankelijk van je agenda, budget en natuurlijk je vorderingen.

Lees meer

Versneld

De versnelde opleiding is een opleiding die qua tempo ligt tussen de basisopleiding en de spoedopleiding. Je lest meer uren per les of je neemt meerdere lessen per week. Zo bouw je sneller routine op en gaan je vorderingen sneller. Binnen afzienbare tijd ben je helemaal klaar om een TTT te doen en je praktijkexamen af te leggen. Dit is de ideale opleiding voor mensen met meer vrije tijd, wisselende/vaste schoolroosters hebben, mensen die een deeltijdbaan hebben of in ploegendiensten werken. Het rijbewijs kan met deze variant al binnen 1,5 – 2 maanden gehaald worden.

Lees meer

Spoed

De spoedopleiding is veruit de leukste opleiding die Motorskills verzorgt. Binnen een heel korte periode veel uren autorijden en dan het rijbewijs inkoppen. 10, 15 uur in een week lessen? In overleg is alles mogelijk. Dus het rijbewijs kan je al binnen 10-14 werkdagen halen. Om deze opleiding soepel te laten verlopen zijn er wel een aantal spelregels.

  • Voor aanvang van de spoedopleiding moet je in bezit zijn van een geldig theoriecertificaat B
  • Voor aanvang van de spoedopleiding moet je in bezit zijn van Digid
  • Voor aanvang van de spoedopleiding moet je in bezit zijn van een geldige Gezondheidsverklaring
  • Voor aanvang van de spoedopleiding moet het volledige cursusgeld voldaan zijn
  • Een intake bepaalt of je geschikt bent voor de spoedopleiding. We proberen dan meteen een inschatting te maken hoeveel lesuren je ongeveer nodig zult hebben
  • De spoedopleiding kan alleen op werkdagen en tijdens kantooruren gevolgd worden
Lees meer

Overige kosten

Deze kosten zijn niet inbegrepen in onze standaardprijs en dienen separaat betaald te worden. We hopen dat deze kosten duidelijk zijn en dat u ons kunt begrijpen dat ze nodig zijn om onze diensten te kunnen leveren. Als u nog vragen heeft over deze kosten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

In onze offerte zijn de volgende overige kosten opgenomen:

  • Gezondheidsverklaring: € 44
  • Administratiekosten: € 15