Rijopleidingen

Bij onze rijschool bieden we meer dan alleen rijlessen. We helpen je graag om je rijbewijs te behalen, of het nu gaat om het halen van je motorrijbewijs, autorijbewijs, aanhangwagenrijbewijs of bromfietsrijbewijs. Onze professionele rijinstructeurs geven individuele lessen die afgestemd op jouw specifieke behoeften en leerstijl.

Motorrijbewijs

Wil je je motorrijbewijs halen? Onze professionele rijinstructeurs helpen je graag om de vaardigheden en kennis te verwerven die nodig zijn om veilig te kunnen rijden op de motor.

Meer informatie
Motor rijder

Autorijbewijs

Ben je op zoek naar een manier om je autorijbewijs te behalen? Onze professionele rijinstructeurs helpen je graag om de vaardigheden en kennis te verwerven die nodig zijn om veilig te kunnen rijden.

Meer informatie

Aanhangwagenrijbewijs

Ben je klaar om je aanhangwagenrijbewijs te behalen? Onze professionele rijinstructeurs helpen je graag om de vaardigheden en kennis te verwerven die nodig zijn om veilig te kunnen rijden met een aanhangwagen. Onze lessen zijn afgestemd op jouw individuele behoeften.

Meer informatie

Bromfietsrijbewijs

Wil je je bromfietsrijbewijs zo snel mogelijk behalen? Onze professionele rijinstructeurs bieden een speciaal programma aan waarbij je in één dag je bromfietsrijbewijs kunt behalen. Onze lessen zijn afgestemd op jouw individuele behoeften.

Meer informatie

Haal nu je rijbewijs!

Bel +31(0) 85-8771389 om je eerste rijles in te plannen

DE ERVARINGEN

Remko van Ginneken
Remko van Ginneken
2023-06-29
Vandaag wederom in 1 keer geslaagd bij het CBR. Dit maal voor E achter B. Dank zij de goede instructie en les van Kevin ging dit heel erg goed. Net als 2 jaar geleden met motor rijbewijs.
Anna van Es
Anna van Es
2023-01-31
Zowel AVB als AVD in een keer gehaald. Ik heb les gehad van Kevin en Anton en beiden zijn fijne en competente instructeurs!
Anando Poric
Anando Poric
2023-01-09
Een fijne rijschool met instructeurs die weten wat ze doen. Ikzelf heb vroeger nooit scooter of schakelbrommer gereden. Een motor was daarom voor mij heel onbekend. Desondanks heb ik alles in één keer kunnen halen. Uitstekend!