Prijzen

Motorskills is dé rijschool in Breda waar je terecht kunt voor je motorrijbewijs, aanhangrijbewijs, autorijbewijs en je bromfietsrijbewijs. Dankzij de specialisatie voor deze specifieke rijbewijzen, kunnen wij je lessen bieden die je nergens anders krijgt.

Kies je rijopleiding

Verkorte opleiding aanhangwagen

€ 519,-
3.5 uur rijles
Praktijkexamen BE
Proefles aanvragen

Startpakket (AVB) Motorrijbewijs

€ 519,-
GRATIS proefles (bij voltooien van de rijopleiding)
5 lessen (300 minuten)
Examen voertuigbeheersing (AVB)
Proefles aanvragen

Bromfiets dagopleiding

€ 519,-
GRATIS proefles (bij voltooien van de rijopleiding)
5 lessen (300 minuten)
Examen voertuigbeheersing (AVB)
Proefles aanvragen

Haal nu je rijbewijs!

Bel +31(0) 85-8771389 om je eerste rijles in te plannen

Alles-in-één rijopleiding

Een alles-in-één rijopleiding waarmee je alles krijgt wat je nodig hebt om te slagen voor je rijexamen.

Basiskennis van voertuigen

Bij ons leer je niet alleen hoe je moet rijden, maar leer je ook de basiskennis van voertuigen. Je leert onder andere hoe een motor werkt, hoe je een band vervangt en hoe je veiligheidssystemen zoals ABS en airbags gebruikt. Zo kun je niet alleen slagvaardiger rijden, maar ook problemen met je voertuig snel oplossen.

Wegcode

We besteden veel aandacht aan kennis van de weg. Je leert bijvoorbeeld hoe je moet reageren op verkeersborden, hoe je rotonde moet nemen en hoe je moet rijden in verschillende weersomstandigheden. Door kennis op te doen, rijd je niet alleen veiliger, maar vergroot je ook je kans op slagen voor het rijexamen.

Manoeuvres rijden

Daarnaast leggen wij de nadruk op het leren van diverse manouvres, zoals achteruitrijden, parkeren, en het nemen van bochten. Je leert hoe je dit op een veilige en efficiënte manier kunt doen. Door deze vaardigheden onder de knie te krijgen, vergroot je je zelfvertrouwen achter het stuur en verlaag je de kans op fouten tijdens het rijexamen.

Verkeersveiligheid

Ook hechten wij veel waarde aan verkeersveiligheid en de beste manieren om veilig te rijden. Je leert bijvoorbeeld hoe je een veilige afstand moet bewaren, hoe je moet reageren in gevaarlijke situaties en hoe je kunt voorkomen dat je afgeleid raakt tijdens het rijden. Door deze kennis op te doen, rijd je niet alleen veiliger, maar verlaag je ook de kans op ongelukken.

Theorie examen

We bieden grondige voorbereiding op het theorie-examen. Je leert de verkeersregels en verkeersinzicht die van toepassing zijn op de weg. Je krijgt ook tips en trucs om de examenvragen snel en efficiënt te beantwoorden. Door deze voorbereiding vergroot je je kans op slagen voor het theorie-examen.

Certificering rijexamen

Onze rijexamens zijn gecertificeerd door het RDW. Dit betekent dat onze examens voldoen aan de hoogste eisen en regelmatig worden gecontroleerd. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je een eerlijk en betrouwbaar examen aflegt, waarbij de kans op slagen zo groot mogelijk is.

DE ERVARINGEN

Remko van Ginneken
Remko van Ginneken
2023-06-29
Vandaag wederom in 1 keer geslaagd bij het CBR. Dit maal voor E achter B. Dank zij de goede instructie en les van Kevin ging dit heel erg goed. Net als 2 jaar geleden met motor rijbewijs.
Anna van Es
Anna van Es
2023-01-31
Zowel AVB als AVD in een keer gehaald. Ik heb les gehad van Kevin en Anton en beiden zijn fijne en competente instructeurs!
Anando Poric
Anando Poric
2023-01-09
Een fijne rijschool met instructeurs die weten wat ze doen. Ikzelf heb vroeger nooit scooter of schakelbrommer gereden. Een motor was daarom voor mij heel onbekend. Desondanks heb ik alles in één keer kunnen halen. Uitstekend!