Over

Onze missie

Onze missie is om veilige en verantwoorde bestuurders op te leiden door middel van professionele rijlessen die afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze leerlingen. Wij geloven dat door het geven van kwalitatief hoogwaardige rijlessen, we kunnen bijdragen aan het verminderen van het aantal verkeersongelukken op de weg.

Ons Team

Ons team van professionele rijinstructeur staat klaar om jou te helpen om veilig en zelfverzekerd te leren rijden.

Kevin Vervoort

Hoofd instructeur

“Mijn naam is Kevin Vervoort. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan als rijinsctructeur in loondienst heb ik in 2017 de stap naar het zelfstandige ondernemerschap gemaakt. Samen met mijn team werken we er hard aan om Motorskills en de opleidingen naar een hoger niveau te tillen. Een bijkomend voordeel is dat we samen meer mensen kunnen enthousiasmeren dan ik alleen kon. Ik ben ervan overtuigd dat het halen van een rijbewijs slechts het begin is. Jou opleiden tot een bewuste en veilige bestuurder, dat is waar ik uiteindelijk naar streef. Met een goede dosis humor help ik je op weg naar succes in alle opleidingen die Motorskills aanbiedt. Ik ben er klaar voor! Jij ook?!”

Anton Crezee

Rijinstructeur

Mijn naam is Anton Crezee. Ik ben gepassioneerd in het helpen van mensen en hen de vaardigheden en kennis te geven die nodig zijn om veilig te kunnen rijden op de weg. Ik ben gecertificeerd en heb veel ervaring met het geven van rijlessen. Ik ben geduldig en professioneel en zorg ervoor dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen achter het stuur. Ik ben ook toegewijd aan het verminderen van het aantal verkeersongelukken door mensen de juiste vaardigheden te geven om te rijden. Ik kijk ernaar uit om jou te helpen om een veilige en verantwoorde bestuurder te worden.

Begin vandaag nog met leren

Bel ons om je eerste rijles in te plannen.

Wat onze klanten zeggen

Meer dan 150 leerlingen hebben ons met een 9,2 beoordeelt en 100% beveelt Motorskills aan. Lees hieronder een slectie aan beoordelingen.

Na de proefles een duidelijk en eerlijk advies gekregen. Goed en duidelijk lesmateriaal als huiswerk. Het was een leuke en leerzame (en best wel gezellige) ochtend met duidelijke instructies. We hebben leuke en uitdagende straten van Breda gezien met deze mooie combinatie. Goed materiaal om mee te werken en in 1 keer mijn aanhanger rijbewijs gehaald. Echt een aanrader. (Aanhangwagen rijbewijs)

Roel uit Roosendaal

Al vanaf de proefles keurig met alles begeleid! Goede en duidelijke communicatie. De lessen zijn duidelijk en je wordt geholpen maar ook zeker uitgedaagd waar nodig. Zeer goede spullen en mooie motoren. Een rijschool met een vriendelijke sfeer. Een echte aanrader voor iedereen met óf zonder rijervaring! (Motorrijbewijs)

Tom uit Breda