Over ons

Motorskills, gevestigd in Breda, biedt rijopleidingen voor motorrijbewijs, aanhangwagenrijbewijs, autorijbewijs en bromfietsrijbewijs. Ontvang deskundige training en behaal met succes diverse rijbewijzen bij onze rijschool.

Onze missie

Onze missie is om veilige en verantwoorde bestuurders op te leiden door middel van professionele rijlessen die afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze leerlingen.
Wij geloven dat door het geven van kwalitatief hoogwaardige rijlessen, we kunnen bijdragen aan het verminderen van het aantal verkeersongelukken op de weg. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een gratis proefles.
Gratis proefles

DE ERVARINGEN

Remko van Ginneken
Remko van Ginneken
2023-06-29
Vandaag wederom in 1 keer geslaagd bij het CBR. Dit maal voor E achter B. Dank zij de goede instructie en les van Kevin ging dit heel erg goed. Net als 2 jaar geleden met motor rijbewijs.
Anna van Es
Anna van Es
2023-01-31
Zowel AVB als AVD in een keer gehaald. Ik heb les gehad van Kevin en Anton en beiden zijn fijne en competente instructeurs!
Anando Poric
Anando Poric
2023-01-09
Een fijne rijschool met instructeurs die weten wat ze doen. Ikzelf heb vroeger nooit scooter of schakelbrommer gereden. Een motor was daarom voor mij heel onbekend. Desondanks heb ik alles in één keer kunnen halen. Uitstekend!