Motorskills Team

Wesley-Maurer-Motorskills

Wesley Maurer

“Mijn naam is Wesley Maurer en ik ben de oprichter van Motorskills. Veertien jaar geleden ben ik instructeur geworden om zo mijn liefde voor het motorrijden te delen met anderen. Daarnaast haal ik veel plezier en voldoening uit het coachen van mensen tijdens hun opleiding. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik naast de bevoegdheid op de motor les te geven ook de bevoegdheden gehaald  om les te geven op o.a. vrachtauto en vrachtauto met aanhangwagen. Ik heb Motorskills in 2010 opgericht met de visie een rijschool weg te zetten die geheel gespecialiseerd is in motorrijopleidingen in het breedste zin van het woord. Van rijbewijsopleidingen tot voortgezette rijopleidingen. Ondanks deze serieuze doelstelling staat plezier hebben tijdens de opleiding centraal. Met plezier blijf je gemotiveerd en motivatie leidt tot succes!”


Stuur een mail naar Wesley
 of bel +31 (0)6-41423962

Kevin-Vervoort-Motorskills

Kevin Vervoort

“Hallo, mijn naam is Kevin Vervoort. Samen met mijn collega ben ik ervan overtuigd dat het halen van een rijbewijs slechts een ding is. Jou als een bewuste en veilige bestuurder op de weg zetten, dat is mijn doel. Samen met een goede dosis humor help ik je op weg naar succes in het motorrijden. Verder ben ik gespecialiseerd in het geven van aanhangwagen rijles. Ook hierin staat succes centraal. Ik ben er klaar voor om jou tot een goede weggebruiker te maken!”


Stuur een mail naar Kevin
 of bel +31 (0)6-10127345

Wij zijn KNMV Gediplomeerde Rijinstructeurs (KGI)

Wat is een KGI’er?

Wij hebben op eigen initiatief een aanvullende motor- en bromfietsvakopleiding bij de KNMV gevolgd. Ook volgen wij een verplichte jaarlijkse bijscholing. Naast motorrijden tijdens werk hebben wij motorrijden ook als hobby en zijn heel enthousiast in het lesgeven aan beginnende motor- en bromfietsbestuurders.

 

Wij volgen bij het lesgeven het met de KNMV afgesproken protocol. De hoofdpunten uit dit protocol:

 

  • Wij geven in principe altijd rijles vanaf de motor of de bromfiets. We geven hierdoor het juiste voorbeeld,  maar we zijn zo ook in staat om altijd een goede demonstratie te geven.
  • Wij geven het goede voorbeeld door op de motor volledig motorkleding te dragen.
  • Na afloop van elke les vullen we samen met de leerling een leskaart in, waarmee de voortgang wordt bijgehouden.