Team Motorskills

Kevin-Vervoort-Motorskills

Kevin Vervoort

“Mijn naam is Kevin Vervoort. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan als rijinstructeur in loondienst heb ik in 2017 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gemaakt. Samen met mijn compagnon Wesley werken we er hard aan om Motorskills en de opleidingen naar een hoger niveau te tillen. Een bijkomend voordeel is dat we samen meer mensen kunnen enthousiasmeren dan ik alleen kon. Ik ben ervan overtuigd dat het halen van een rijbewijs slechts het begin is. Jou opleiden tot een bewuste en veilige bestuurder, dat is waar ik uiteindelijk naar streef. Met een goede dosis humor help ik je op weg naar succes in alle opleidingen die Motorskills aanbiedt. Ik ben er klaar voor! Jij ook?!”


Stuur een mail naar Kevin
 of bel +31 (0)85-1300759

Wij zijn KNMV Gediplomeerde Rijinstructeurs (KGI)

Gediplomeerd motorrijinstructeur

Wat is een KGI’er?

Wij hebben op eigen initiatief een aanvullende motor- en bromfietsvakopleiding bij de KNMV gevolgd. Ook volgen wij een verplichte jaarlijkse bijscholing. Naast motorrijden tijdens werk hebben wij motorrijden ook als hobby en zijn heel enthousiast in het lesgeven aan beginnende motor- en bromfietsbestuurders.

 

Wij volgen bij het lesgeven het met de KNMV afgesproken protocol. De hoofdpunten uit dit protocol:

 

  • Wij geven in principe altijd rijles vanaf de motor of de bromfiets. We geven hierdoor het juiste voorbeeld,  maar we zijn zo ook in staat om altijd een goede demonstratie te geven.
  • Wij geven het goede voorbeeld door op de motor volledig motorkleding te dragen.
  • Na afloop van elke les vullen we samen met de leerling een leskaart in, waarmee de voortgang wordt bijgehouden.