Team Motorskills

Wesley-Maurer-Motorskills

Wesley Maurer

“Mijn naam is Wesley Maurer en ik ben de oprichter van Motorskills. Vijftien jaar geleden ben ik instructeur geworden om zo mijn liefde voor het motorrijden te delen met anderen. Daarnaast haal ik veel plezier en voldoening uit het coachen van mensen tijdens hun opleiding. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik naast de bevoegdheid op de motor les te geven ook de bevoegdheden gehaald om les te geven op alle voertuigen m.u.v. de bus. Ik heb Motorskills in 2010 opgericht met de visie een rijschool weg te zetten die geheel gespecialiseerd is in motorrijopleidingen in het breedste zin van het woord. Van rijbewijsopleidingen tot voortgezette rijopleidingen. Inmiddels is Motorskills meer geworden dan die visie. Een professionele allround rijschool met een enthousiast team die in meerder disciplines exceleert. Plezier hebben tijdens de opleiding staat centraal. Met plezier blijf je gemotiveerd en motivatie leidt tot succes!”


Stuur een mail naar Wesley
 of bel +31 (0)6-41423962

Kevin-Vervoort-Motorskills

Kevin Vervoort

“Mijn naam is Kevin Vervoort. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan als rijinstructeur in loondienst heb ik in 2017 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gemaakt. Samen met mijn compagnon Wesley werken we er hard aan om Motorskills en de opleidingen naar een hoger niveau te tillen. Een bijkomend voordeel is dat we samen meer mensen kunnen enthousiasmeren dan ik alleen kon. Ik ben ervan overtuigd dat het halen van een rijbewijs slechts het begin is. Jou opleiden tot een bewuste en veilige bestuurder, dat is waar ik uiteindelijk naar streef. Met een goede dosis humor help ik je op weg naar succes in alle opleidingen die Motorskills aanbiedt. Ik ben er klaar voor! Jij ook?!”


Stuur een mail naar Kevin
 of bel +31 (0)6-10127345

Karin

Karin Buitendijk

“Als nieuw lid van team Motorskills wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Karin Buitendijk en ik ben momenteel leerkracht in het speciaal basisonderwijs. Vorig jaar heb ik mijn passie voor motorrijden ontdekt, welke mij eveneens aan het denken heeft gezet hoe dit te kunnen combineren met mijn huidige baan. Toen ik in contact kwam met Wesley en Kevin werd deze combinatie heel snel duidelijk.  Met mijn uitgebreide onderwijservaring zal ik mij eerst gaan richten op het geven van autorijlessen. De bevoegdheid voor BE en A instructie staan eveneens op het programma om zo samen met de mannen een breed scala aan rijopleidingen te verzorgen. Hierin heb ik oog voor jou als persoon en sluit ik aan bij wat jij nodig hebt om met plezier en de juiste motivatie je rijbewijs te halen!”

 

Stuur een mail naar Karin of bel +31 (0)6-41423962

Wij zijn KNMV Gediplomeerde Rijinstructeurs (KGI)

Wat is een KGI’er?

Wij hebben op eigen initiatief een aanvullende motor- en bromfietsvakopleiding bij de KNMV gevolgd. Ook volgen wij een verplichte jaarlijkse bijscholing. Naast motorrijden tijdens werk hebben wij motorrijden ook als hobby en zijn heel enthousiast in het lesgeven aan beginnende motor- en bromfietsbestuurders.

 

Wij volgen bij het lesgeven het met de KNMV afgesproken protocol. De hoofdpunten uit dit protocol:

 

  • Wij geven in principe altijd rijles vanaf de motor of de bromfiets. We geven hierdoor het juiste voorbeeld,  maar we zijn zo ook in staat om altijd een goede demonstratie te geven.
  • Wij geven het goede voorbeeld door op de motor volledig motorkleding te dragen.
  • Na afloop van elke les vullen we samen met de leerling een leskaart in, waarmee de voortgang wordt bijgehouden.