Freelance

Profiteer van onze freelance dienstverlening!

Afspraak maken

Heeft u hier wel eens over nagedacht?

Als u besluit om een van onze instructeurs op freelance basis in te huren, kunt u genieten van diverse voordelen. Hieronder staan enkele van de voordelen op een rijtje:

U huurt onze diensten in voor de periode dat u ons nodig heeft. Bijvoorbeeld tijdens uw vakantie. Hierdoor zit u niet vast aan een minimale of maximale periode waarin u ons inhuurt.

Naast de vergoeding die u betaalt voor onze werkzaamheden en eventuele kilometer vergoeding, zijn er geen aanvullende kosten.

U kunt uw capaciteit vergroten tijdens korte piekmomenten. Bijvoorbeeld in de zomerperiode wanneer het motorseizoen weer aanbreekt.

U kunt meerdere examens inplannen op hetzelfde tijdstip.

Wanneer onze agenda dit toelaat, kunt u ons ook last-minute inhuren. Hierbij kunt u denken aan scenario’s zoals wanneer u ziek bent, een medewerker ziek is, een ziekenhuisbezoek, geen oppas, een leerling die nog wat extra wil lessen, enzovoorts.

Veelgestelde vragen

Welke vergoeding reken ik?

Ik ben van mening dat de vergoeding in verhouding moet staan tot de werkzaamheden die verricht moeten worden. Daarom maak ik graag een passende offerte voor u. Neemt u hiervoor contact met ons op. Dit kan via het volgende mail adres: freelance@motorskills.nl.

Waar kunt u mij precies voor inhuren?

  • Voor alle instructeursopleidingen voor de categorieën A , B en BE;
  • Training WRM praktijkbegeleiding;
  • Voor alle opleidingen die betrekking hebben op de rijbewijzen van de categorieën Am, A, B en BE;
  • Voor alle opleidingen die te maken hebben met de motor: voortgezette rijopleidingen, regionale motorvaardigheidstrainingen (RMT), motor opfriscursussen, heropstap trainingen, bergtrainingen, organisatie tourtochten enz.

Wanneer kunt ons inhuren?

De planning voor de periode dat u van onze diensten gebruik wilt maken gebeurt altijd in onderling overleg. U kunt uw verzoek het beste mailen naar freelance@motorskills.nl. Voor een last-minute boeking kunt u het beste telefonisch contact opnemen.

Wie huurt u precies in?

Ik begrijp dat u wilt weten wie u precies inhuurt en wat u krijgt voor de vergoeding. U kunt een uitgebreide CV opvragen waarin ik onze instructeurs aan u presenteer. Zo heeft u een duidelijk overzicht van de kwaliteiten die wij u te bieden hebben. Deze kunt u opvragen via het volgende email adres: freelance@motorskills.nl