Be rijbewijs halen Etten-Leur

Vragen? Bel +31 (0)85-1300759
Wil jij je BE rijbewijs halen in Etten-Leur of omgeving? Dat kan voor een scherpe prijs en snel, namelijk al binnen 2 dagen of slechts 1 dag

Even kennis maken …

Motorskills is dé beste rijschool in Breda waar je terecht kunt voor je motorrijbewijs,  aanhangwagen rijbewijsautorijbewijs en je bromfietsrijbewijs. Dankzij de specialisatie voor deze specifieke rijbewijzen, kunnen wij je lessen bieden die je nergens anders krijgt. Je wordt opgeleid door professionele instructeurs die het beste met jou voor hebben. De kosten voor je BE rijbewijs kunnen laag blijven, omdat wij kijken naar wat je al in huis hebt en wat je minimaal nodig hebt om het rijbewijs te halen.

Team-Motorskills-2

Wij geven in principe altijd rijles vanaf de motor of de bromfiets. We geven hierdoor het juiste voorbeeld, maar we zijn zo ook in staat om altijd een goede demonstratie te geven.

Wij geven het goede voorbeeld door op de motor volledig motorkleding te dragen.

Na afloop van elke les vullen we samen met de leerling een leskaart in, waarmee de voortgang wordt bijgehouden.

KNMV_KGI_-PNG-500x500

Kies je rijopleiding

Motorskills is dé aanhanger rijbewijs school nabij Etten-Leur waar je naast je aanhangwagenrijbewijs ook terecht kunt voor je autorijbewijs en je bromfietsrijbewijs. Dankzij de specialisatie voor deze specifieke rijbewijzen, kunnen wij je lessen bieden die je nergens anders krijgt.

POPULAIR

Wat onze klanten zeggen

Meer dan 150 leerlingen hebben ons met een 9,2 beoordeelt en 100% beveelt Motorskills aan. Lees hieronder een selectie aan beoordelingen.

100% van de klanten bevelen Motorskills aan. Wil je weten wat klanten vertellen? 
Vragen? Dan bel ons +31 (0)85-1300759