Aanhanger rijbewijs kosten

Vragen? Bel +31 (0)6-41423962

Wat zijn eigenlijk de kosten van een aanhanger rijbewijs halen? De kosten voor een aanhanger rijbewijs zijn per rijschool en plaats anders en kunnen veel van elkaar verschillen. Vragen die je jezelf kunt stellen bij het maken van een keuze zijn:

  • Is de prijs voor een rijles auto met aanhangwagen per uur of betaal ik per keer wat neerkomt op bijvoorbeeld 1.5 uur.
  • Kan aanhanger rijbewijs instructeur in het begin van de rijopleiding inschatten hoeveel rijlessen ik ongeveer nodig heb?
  • Wat betaal ik aan de rijschool voor het rijexamen auto met aanhangwagen? En is bij die prijs een les inbegrepen in het uur vóór het rijexamen?
aanhangwagen rijbewijs

Aanhangwagen (BE)

Wanneer heb je een aanhanger rijbewijs nodig?

 

Je hebt een BE rijbewijs nodig als de aanhanger inclusief laadvermogen meer weegt dan de ledige massa van het motorvoertuig en de maximum massa van de auto + aanhanger boven de 3500 kilo komt. De ledige massa en maximum massa van jouw voertuig kun je opzoeken in het kentekenbewijs deel 1.

 

Rijbewijs aanhanger halen volledig naar eigen voorkeur

Aanhanger rijbewijs (de E achter rijbewijs B) halen bij Motorskills in Breda
Bij Motorskills kun je volledig naar eigen voorkeur een aanhanger rijles nemen, ook wel het BE-rijbewijs genoemd. Je kunt o.a. kiezen voor

  • Meerdaagse opleiding aanhanger rijbewijs;
  • Rijbewijs aanhanger in één dag;
  • Aanhanger rijbewijs in één dag (versneld).

Voordat je een keuze maakt in de soort opleiding kun je een gratis proefles nemen. Die kun je eenvoudig inplannen via onze website en is geheel kosteloos. Tijdens de proefles testen we je ervaring en niveau en krijg je advies over het aantal te volgen lessen. Uiteraard bepalen we samen in overleg welke opleiding je gaat volgen. Direct daarna plannen we de opleiding in; inclusief het examen.

Wat leer je zoal tijdens de opleidingen?

Je leert inparkeren, aan- en afkoppelen, achteruit rijden en andere vaardigheden die je nodig hebt om je rijbewijs BE examen te halen. We besteden aandacht aan controlehandelingen en benodigde documentatie. 

 

Wat kost een opleiding aanhanger rijbewijs?

Na afloop van de proefles krijg je een persoonlijk advies van de instructeur. Zo worden de kosten al snel duidelijk en kom je niet achteraf voor verrassingen te staan. Lees meer over de paketten en prijzen die Motorskills. 

Wil je meer informatie over de aanhanger rijbewijs kosten of wil je je inschrijven voor een proefles? Meld je aan voor een proefles of neem contact met ons op!

gratis-proefles

GRATIS proefles

Haal je rijbewijs B tegen een scherp tarief bij Motorskills

Wanneer je tegen een scherpe prijs je aanhanger rijbewijs, de E achter je rijbewijs B, wilt behalen, meld je dan aan bij Motorskills. Via onze website kun je je direct aanmelden voor zowel de proefles als de daadwerkelijke rijlessen. Je kunt zowel een proefles als een vervolg rijles volgen vanaf Breda, Etten-Leur of Roosendaal. Motorskills opleidingen biedt verschillende mogelijkheden voor het behalen van rijbewijs aanhanger. Interesse in het rijden met de aanhanger? Schrijf je dan direct in voor een vrijblijvende proefles! Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

gratis-theorie

Theorie??

slagingspercentag

Slagingspercentage

prijzen-en-pakketten

Prijzen en pakketten