Aanhangwagen rijbewijs halen

Vragen? Bel +31 (0)85-1300759

Wil jij je aanhangwagen rijbewijs halen? Dat kan voor een scherpe prijs en snel, namelijk al binnen 2 dagen of slechts 1 dag.

Aanhangwagen (BE)

aanhangwagen rijbewijs

Wanneer heb je een aanhanger rijbewijs nodig?

Je hebt een BE rijbewijs nodig als de aanhanger inclusief laadvermogen meer weegt dan de ledige massa van het motorvoertuig en de maximum massa van de auto + aanhanger boven de 3500 kilo komt. De ledige massa en maximum massa van jouw voertuig kun je opzoeken in het kentekenbewijs deel 1.

 

BE rijbewijs halen volledig naar eigen voorkeur

Aanhanger rijbewijs (de E achter rijbewijs B) halen bij Motorskills in Breda.
Bij Motorskills kun je volledig naar eigen voorkeur een aanhanger rijles nemen, om vervolgens uw BE-rijbewijs te halen. Je kunt o.a. kiezen uit:

  • Meerdaagse opleiding aanhanger rijbewijs;
  • Rijbewijs aanhanger in één dag;
  • Aanhanger rijbewijs in één dag (versneld).

 

Gratis proefles aanhanger rijbewijs

Je kunt bij ons een gratis aanhanger rijbewijs proefles nemen om te ervaren of het rijden met een aanhanger iets voor je is. Zo kun je direct voelen of het rijden met een aanhanger comfortabel voelt voordat je besluit om op examen te gaan. Samen gaan we in overleg welke variant het meest geschikt is. Dit hangt veelal af van je eigen ervaring, kennis van het rijden met een aanhanger en de proefles. Welke opleiding het ook is, bij Motorskills in Breda ben je verzekerd van een eerlijke en persoonlijke behandeling in combinatie met snelheid en flexibiliteit die wij bieden. Bekijk hier de aanhanger rijbewijs kosten.
Rijopleiding Motorskills is gevestigd in Bavel, wat ligt in de nabije omgeving van Raamsdonksveer, Made, Terheijden, Prinsenbeek, Etten-Leur, Roosendaal, Oosterhout, Rijen en Breda.

gratis-proefles

GRATIS proefles

Aanhanger rijbewijs halen (BE) tegen een scherp tarief bij Motorskills

Wanneer je tegen een scherpe prijs je aanhanger rijbewijs wilt halen, de E achter je rijbewijs B, meld je dan aan bij Motorskills. Via onze website kun je je direct aanmelden voor zowel de proefles als de daadwerkelijke rijlessen. Je kunt zowel een proefles als een vervolg rijles volgen vanaf Breda, Etten-Leur of Roosendaal. Motorskills opleidingen biedt verschillende mogelijkheden voor het behalen van aanhanger rijbewijs. Aanhangwagen rijbewijs halen? Schrijf je dan direct in voor een vrijblijvende proefles! Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

gratis-theorie

Theorie??

slagingspercentag

Slagingspercentage

prijzen-en-pakketten

Prijzen en pakketten

Naast je aanhangwagen rijbewijs kun je bij ons ook terecht voor: